_MG_0466.jpg

סדנאות בישול אוכל הודי 

צמחוני וטבעוני

עם ערן גורנר

052-2330269
erangurner@gmail.com

RAJNEE'S

הסדנה הקלאסית

 מהו המלאי שב״מלאי כופתא״? כמה סוגי ״דאל״ יש? מאיזה קמח מכינים ״סאמוסה״? רוצים לבשל אוכל הודי בבית? בואו לסדנת בישול הודי אותנטי. והכינו בבית אוכל הודי כמו במסעדות הטובות ביותר.

בתפריט​

מנת אוכל הרחוב המפורסמת 

סאמוסה וצ׳אטני ירוק

מלאי כופתא

כופתאות גבינה ומלאי, ירקות ופירות יבשים ברוטב קשיו ופרג לבן מתקתק

פלאק פאניר

תבשיל תרד וקוביות גבינת פאניר

דאל מקאני

נזיד עדשים שחורות פנג׳אבי

_MG_0449.jpg
683cf8a9-c53d-4ffd-bc38-373f53404a6a-1_e

הסדנה הטבעונית

המטבח ההודי הוא מטבח טבעוני נפלא ועשיר!

בואו ללמוד לבשל אוכל טבעוני כמו במסעדות היוקרה של דלהי, באווירה נעימה.

בסדנה נלמד להכין מספר מנות טבעוניות

בתפריט

ממנת אוכל הרחוב המפורסמת 

סאמוסה וצ׳אטני ירוק

ועד למנות שף חגיגיות יותר

כמו השאם סאברה -

קציצות תרד ואוקרה ברוטב עגבניות אקזוטי.

דאל מקאני

נזיד עדשים שחורות פנג׳אבי

ומטר פאניר

תבשיל אפונה וקוביות טופו

בקארי קשיו

סדנת מתקדמים

8bb82d5e-0aed-4634-98b3-bacf27efb2c2_edi

 סדנת מנות שף

אשר חלקן אינו מוכר בארץ. 

 

בתפריט
אורז בריאני 

אורז ״הפתעות״ מתובל, ומבושם 

בבישול איטי וארוך.


מירץ' קאה סלאן

מוגש בהיידרבאד לצד הביריאני.

פלפלים קלויים ומבושלים

ברוטב בוטנים, שומשום ותמרינדי.


שאם סאברה

ֿכופתאות תרד ממולאות בפאניר

ברוטב עגבניות אקזוטי.


צ'אנה מסאלה

תבשיל גרגרי חומוס
 

לחם פורי


כל המנות בסדנה מתאימות לטבעונים 

 
_MG_0451.jpg
11229565_904041662992531_814029256567127

תמיד חלמתי שיהיה לי אוכל הודי בבית,

זה פשוט נראה לי כמו נס!

במשך שנים ניסיתי לשכנע כל הודי שפגשתי בעולם שילמד אותי בישול, ומאז שזה קרה, פגשתי שפים מדהימים עם המון ידע וידי קסם, והדרך נפתחה אל מקומות מדהימים של טעם, געגוע וניחוחות תבלינים.

היום אני שמח להעביר את הידע הזה הלאה בסדנאות הבישול, ונהנה לראות את התגובות הנרגשות לטעם האותנטי של הודו, לזכרונות ולסיפורים השזורים בכל מאכל ותבלין.

 

בואו לחוויה של טעמים וניחוחות 
צ׳אי ומוסיקת בוליווד משמחת

_MG_0466.jpg

להרשמה לסדנה הקרובה

 

יום רביעי 17.11

סדנת מקדמים ב 8.12

17:30-21:30

בכפ״ס

התקשרו או שלחו הודעה ל 
052-2330269
או במייל
erangurner@gmail.com

״מהמטבח ההודי של ערן גורנר נרשמה התלהבות מהפלאק פאניר, תבשיל תרד וקוביות גבינת פאניר.
כאן התרד בושל עם ציר קארי על בסיס קשיו והכל ניחן בחריפות קלה שהוסיפה לה טעם מצוין.
גם המלאי כופתא הייתה מנה טובה מאוד -
כופתאות הגבינה היו רכות ונימוחות ולצד ירקות,
פירות יבשים ורוטב קשיו עשיר בתבלינים כמו זרעי
הל שחור ופרג לבן...״ 

״שני דברים אפשר לומר על האוכל שערן מכין: הוא מתעלה על כל מה שאתם מכירים במסעדות ההודיות בישראל, כך שאם זה כל מה שהכרתם עד כה, צפו לאוכל קליל יותר, מדויק בטעמים, עשיר ומסקרן במרקמים ובטעמים שלו. במקביל, הוא מזכיר עד מאוד את מה שאכלנו בהודו עצמה

f381de_81388f7336854acd99b31e0945bacf64_
_MG_0442.jpg

 חייבת להמליץ! 
חזרתי לפני שעה קלה מסדנת בישול הודי טבעוני עם ערן גורנר! 
תעשו לעצמכם טובה ורוצו לחפש מקום בסדנה שלו! איזה צבעים! איזה תבלינים! ואיזה אוכל וואווו!!! היה *** מ ע ו ל ה ! ***
ערן עצמו בחור מדליק ונעים ומקסים שמעביר את הסדנה עם המון הומור, ידע וניסיון רב בבישול הודי. והאוכל *טעיםםםם* ועשיר - ממש חוויה קולינרית! ניסיתי להעלות חלק מהתמונות שצילמתי הערב אבל צבעוניות ככל שיהיו צריך להרגיש את החוויה והטעם ❤ 

ס. יפית

c271ff48-c7a8-4353-8529-f8f56b5f35b2_edi
334ec112-097e-4be8-9221-9715cb68440f_edi
927847f8-dbd2-4a57-b0dd-cb050d44fc81.jpg